Rejestracja FAQ Lista użytkowników Kalendarz Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane
Wróć   landwirtschafts.eu >; ~| Modding |~ >; -| Programowanie
Przeładuj stronę Programowanie
-| Programowanie Wasze pytania odnośnie programowania modeli.

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
stare 08-02-2010, 09:21   #1
mariko12
 
Avatar mariko12
 
Zarejestrowany: Jul 2010
Skąd: Podlaskie
Wiek: 27
Postów: 63
Exclamation Programowanie

Szukam kogoś chętnego do zaprogramowania mojej dwukołowki

[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
__________________
-> lubię to robić

Konwertuje do i3d
Modeluję coś nie trudnego
Robię mapy na zamówienie jeśli mam czas
Dodaję uprawy do map
Dodaje polne drogi do map
Dodaje obornik v2 do map
Dodaję obornik v2 do rorzutników

Ostatnio edytowane przez mariko12 ; 08-02-2010 o 09:44
is Offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-2010, 14:17   #2
Gimpel341
 
Avatar Gimpel341
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Postów: 10
Domyślnie

ile dasz
is Offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-2010, 14:27   #3
mariko12
 
Avatar mariko12
 
Zarejestrowany: Jul 2010
Skąd: Podlaskie
Wiek: 27
Postów: 63
Domyślnie

Cytat:
Napisał Gimpel341 Zobacz post
ile dasz
za cO??
__________________
-> lubię to robić

Konwertuje do i3d
Modeluję coś nie trudnego
Robię mapy na zamówienie jeśli mam czas
Dodaję uprawy do map
Dodaje polne drogi do map
Dodaje obornik v2 do map
Dodaję obornik v2 do rorzutników
is Offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-2010, 17:28   #4
fumski
 
Zarejestrowany: Jan 2010
Postów: 1
Domyślnie

bardzo fajna , użyczył bym scriptu ale wiesz tak myślę ze nie bo nie wydałem swojej więc , ale może jak coś możemy się dogadać . Bo moja posiada scirpt na plandekę pojawianą na przycisk otwieraną burtę .
is Offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-2010, 17:31   #5
mariko12
 
Avatar mariko12
 
Zarejestrowany: Jul 2010
Skąd: Podlaskie
Wiek: 27
Postów: 63
Domyślnie

a masz gg byłoby nam łatwiej gadać
__________________
-> lubię to robić

Konwertuje do i3d
Modeluję coś nie trudnego
Robię mapy na zamówienie jeśli mam czas
Dodaję uprawy do map
Dodaje polne drogi do map
Dodaje obornik v2 do map
Dodaję obornik v2 do rorzutników
is Offline   Odpowiedź z Cytatem

Odpowiedz

Narzędzia wątku

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony

Skocz do forum

Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Programowanie Ciapka, c-360 lub e302 mimi -| Ogłoszenia Modding 0 06-27-2010 19:33
Programowanie Dwukolki c-360 -| Programowanie 1 06-13-2010 10:14
Programowanie Bizona z040 bizOn 45 -| Programowanie 1 06-06-2010 19:27
Programowanie w C++ rollo1122 -| Informatyka 2 04-05-2010 13:49




Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin