Rejestracja FAQ Lista użytkowników Kalendarz Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane
Wróć   landwirtschafts.eu >; ~| Modding |~ >; -| Programowanie
Przeładuj stronę AC3D coś mam źle ustawione :/
-| Programowanie Wasze pytania odnośnie programowania modeli.

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
stare 08-21-2010, 11:35   #1
sgtadis
 
Zarejestrowany: Oct 2009
Skąd: Brzezie
Postów: 15
Unhappy AC3D coś mam źle ustawione :/

Witam mam problem z teksturowaniem w AC3d ponieważ zawsze gdy nakładam teksturę obiekt robi się przezroczysty coś chyba mam nie tak poustawiane i mam pytanie co odznaczyć lub ogl jak zrestartować, przywrócić ustawienia domyślne ?
is Offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-21-2010, 12:26   #2
maqlek
 
Avatar maqlek
 
Zarejestrowany: Oct 2009
Wiek: 26
Postów: 368
Domyślnie

Odinstaluj i zainstaluj program jeszcze raz.
is Offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-21-2010, 18:32   #3
sgtadis
 
Zarejestrowany: Oct 2009
Skąd: Brzezie
Postów: 15
Domyślnie

Nie potrzebnie capek już pomógł nie chce zakładać nowego tematu tylko tu napiszę poszukuje konwetera mam 3 obiekty do przekonwetowania wiem że kiedyś była taka strona ale nie pamiętam jak się nazywała
is Offline   Odpowiedź z Cytatem

Odpowiedz

Narzędzia wątku

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony

Skocz do forum




Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin