|
|
||||||
|
||||||
|
| ||||||||
| -| LS - News Nowinki ze świata gier rolniczych. |
| Komunikaty |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
|
W tym temacie będę zamieszczał (chociaż pewnie nie tylko ja
) informacje na temat kolejnej odsłony LS'a. Na samym wstępie chciałbym od razu wyjaśnić, że co do niektórych kwestii mogę się mylić, bo jednak niemiecki umiem tylko tyle, co ze szkoły, jednak postaram się wszystko tłumaczyć prawidłowo. Teraz co już wiemy o LS2010 :
Informacje jakie ostatnio udało mi się zdobyć
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
| is Offline |
|
|
#2 |
|
Extra jak by był mp
|
| is Offline |
|
|
#3 |
|
Guest
|
moim zdaniem dobrze by bylo gdyby zrobili bardziej rozwojowy MP, bo jak znam zycie bedzie to wygladalo tak samo jak z GTA IV i reszta nowych gier, jeden mod i zapomnij o grze przez siec ...
mogliby zrobic cos jak w MTA (multiplayer GTA starszych niz 4), ze jest jeden glowny gracz, ktory zaklada serwer i od niego ludzie,aby dolaczyc do gry musza pobrac wszystkie modyfikacje, ktore znajduja sie u jego w folderze mod, aby nie bylo zadnych komplikacji. jak usprawnia silnik graficzny i fizyczny to moze wreszcie bedzie to gra na miano mojego JD, bo jak na razie kiepsko go widze w LS09. |
|
|
#4 |
|
Wszystko cacy tylko ten MP to bym ograniczył do 3-4 graczy ;/
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
| is Offline |
|
|
#5 |
|
mam troche zle przeczucie do tych osob w MP ;D
a wiecie czemu ? bo jak ktos ma slabego neta to nie zagra sobie z innymi ( np. ja ) |
| is Offline |
|
|
#6 |
|
News bardzo ciekawy, wszystko na papierze wygląda ładnie ale czy okaże się tak w praktyce ? Co do MP ja bym sie nie podniecał bo znowu będzie tak że tylko orginały będą mogły grać na serwach.
|
|
#7 |
|
Guest
|
no jezeli gra bedzie warta swoja kwote to ja bardzo chetnie kupie, ale na razie nie bede wydawal 100zl na jakies zbugowane badziewie
|
|
|
#8 |
|
100zł ? przecież za 39,99 można kupić polskiego Ls'a
|
|
#9 |
|
Guest
|
a no chyba, ze polskiego, ale polski ls2010 nie wiadomo kiedy po premierze sie pojawi
|
|
|
#10 |
|
Moze techland pójdzie na to, że Polacy uwielbiają LS :]
Wystarczy im chyba to ile zostało kupionych sztuk i ile zpiraconych :/ Wiec o polskiego LS nie ma sie co martwić clap
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
| is Offline |
![]() |
| Tagi |
| 2010, landwirtschafts, simulator |
| Narzędzia wątku | |
|
|